Hvem er jeg så?!

Mit navn er som du sikkert har gættet Kim Christensen! Jeg er født 1962 i Sønderborg, hvor jeg også har boet hidtil. Fagligt set - er jeg uddannet på Danfoss som automatikmekaniker, har siden arbejdet som både automatikmekaniker og elektronikmekaniker. I 1991 ville jeg så læse videre til elektroniktekniker på EUC-Syd i Sønderborg. Der var et hul på 3 mdr mellem at jeg stoppede på Danfoss til uddannelsen begyndte, og det brugte jeg på efteruddannelse, fortrinsvis inden for smede og maskinfaget, men også inden for mit oprindelige fag som forberedelse til videreuddannelsen. Grunden til at jeg også tog videreuddannelse inden for smede og maskinfaget var for at kunne slå bro mellem de fag, i det man kalder mechatronics. Det har siden vist sig at være en god ide.

I midten af 1992 blev jeg så elektroniktekniker, med styring og regulering som speciale. Mit afgangsprojekt var en lille universal PLC, det projekt gav mit et 13 tal. Efter endt uddannelse arbejdede jeg som programmør, EDB systemadministrator, og konstruktør af testudstyr. Sideløbende med det, var jeg projektvejleder for elektronikteknikere på EUC- Syd.
Men elektronikfaget udviklede sig til at blive mere og mere computerarbejde - hvilket ikke rigtigt appelerede til mig længere. Derfor prøvede jeg sideløbende andre veje, først med billedbureauet Nemoris Naturfoto som eksiterede i tre år, men udviklingen gik i retning af reparationer af antikke musikinstrumenter, noget jeg havde lært ved Hans Grünfeld i min fritid. Ud over reparationerne er det også blevet til enkelte nybygninger eller avancerede ombygninger. Det har udviklet videre mere med tiden, således at jeg også har lavet/repareret dele til veteranbiler og veteran MC, men også laver mindre elektroniske styringer, og som et levn fra billedbureauet, visse foto opgaver. Jeg blev min egen chef.

Privat set - er jeg single, men bor sammen med en flok hunde, som jeg bruger en masse tid på. Flere af dem er adfærdsforstyrrede hunde som jeg har overtaget og træner dem på særlige projekthundehold til at kunne håndteres af mennesker. Mine foretrukne motiver er naturbilelder, der er stor faglig udfordring i at lave disse billeder, men desværre ikke mange der interesserer sig for dem. Men jeg laver også andet end det. Se mit album, og de Små skildringer. Jeg har også beskæftiget mig med veterantog, egnsteater, lokalhistorie, og meget andet.

Tag et kig rundt på min hjemmeside. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive en mail

Mail:k_c_museum@yahoo.dk

Til forsiden