kim-christensen.dk


Formål og ejerskab

Denne hjemmeside er privat og har til formål at vise nogen af de ting jeg beskæftiger mig med. Evt tjenesteydelser som jeg måtte kunne tilbyde andre i form af de ting jeg beskæftiger mig med finder sted inden for rammerne af Momslovens §49.

Domænet kim-christensen.dk samt musikmuseum.dk ejes af:

Kim Christensen
Kærmindevej 2
6400 Sønderborg

Danmark

Email: k_c_museum@yahoo.dk

Ophavsret og brug af indhold
Ophavsrettigheder og andre rettigheder til materialer på denne hjemmeside samt tilhørende sider ejes af Kim Christensen.
Det er ikke tilladt på nogen måde at kopiere, reproducere, genudsende, uploade, annoncere eller distribuere indholdet af denne hjemmeside inklusiv tekst, billeder, lyd- eller videogengivelse til hverken offentlig, kommerciel eller kommunikativ brug uden forudgående skriftlig tilladelse fra mig.
Ved overtrædelse af disse rettigheder forbeholder jeg mig retten til at opkræve en betaling der svarer til markedets sædvanlige priser for tilsvarende ydelser, eller forlange materialet fjernet.
Er du i tvivl om reglerne omkring ophavsret, læs da venligst Lov om Ophavsret (Retsinformation.dk)


Links til denne hjemmeside
I tilfælde hvor der findes links til denne hjemmeside fra andre hjemmesider eller søgefaciliteter, har jeg ikke ikke nødvendigvis godkendt hverken linket eller det materiale, der er indeholdt på den anden hjemmeside, og er ikke nødvendigvis allieret eller har på anden måde samarbejde med ejeren/ne af den pågældende hjemmeside.© Kim Christensen 2009

Tilbage